CAST | ENG
imprimir   
Amalgamar: unir elements heterogenis en un tot uniforme
Codi: Clau d'accés:  Enviar
Inici / Activitats

Activitats

Festa Major de Valldaura, Aplec de Santa Maria de Valldaura

— 01-05-2017

Festa Major de Valldaura, Aplec de Santa Maria de Valldaura

El proper dilluns 1 de maig de 2017 tindrà lloc la Festa Major (Aplec de Santa Maria de Valldaura) de l'escola terapèutica CTE Valldaura, entre d'altres, amb una missa presidida per Monsenyor Xavier Novell, bisbe de Solsona.

Aquest esdeveniment, pertanyent a l'àrea socioeducativa (dins del grup de les activitats educatives), es realitza anualment el dia 1 de maig, als espais d'aquesta escola terapèutica que, en temps reculats, fou un monestir cistercenc fundat al segle XIII.

Principalment, els veïns del poble d'Olvan (Berguedà) tenien per costum fer-hi un aplec a redós de l'antiga ermita romànica de Santa Maria de Valldaura. Des d'Amalgama-7, amb voluntat de respecte a les persones, a la història i a la tradició, hem mantingut aquesta festa ampliant-la als nois i noies residents, a l'equip i als amics.

A les 11.30 h té lloc la benvinguda per, tot seguit, tal i com mana la tradició, dur a terme una celebració eucarística, oficiada per Monsenyor Xavier Novell, bisbe de Solsona. Un cop acabada la missa, els assistents podran gaudir d'un espectacle de màgia a càrrec de Dani Màgik. Finalment, la festa es clourà amb un aperitiu i amb un torn de visites guiades al centre.

Els objectius d'aquesta activitat són: panerai replica watches

  • Mantenir la tradició d'aquest aplec com a agraïment als veïns d'Olvan i al seu Ajuntament per la seva acollida.
  • Fer possible que el dia 1 de maig esdevingui també un dia de portes obertes per tal que totes les persones que ho desitgin puguin visitar les instal·lacions de l'escola terapèutica, així com també puguin conèixer el seu pla de funcionament.
  • Que els mateixos residents siguin els encarregats de fer les visites guiades.

Amalgama-7, Atención Terapéutica Y Educativa Para Jóvenes Y Adolescentes